GoPro BacPac Extension Cable

GoPro BacPac Extension Cable

Bedien je GoPro LCD Touch BacPac nu vanaf een afstandje met de BacPac Verlengkabel! Dankzij de bijna 1 meter lange kabel kun je nu eenvoudig vanaf een afstand je instellingen wijzigen en daarnaast is ook de GoPro Battary BacPac erop aan te sluiten!

Nog zo'n handige accessoire hebbeding is de BacPac Extension Cable. Dit is een kabel van ongeveer 1 m die je in je GoPro-poort prikt en aan de andere kant kan je dan een van de BacPacs prikken. Nu kan je de GoPro ergens op je fiets monteren en met de BacBac Extension Cable de LCD BacPac op je stuur bevestigen zodat je de camera op die mannier kan bedienen. Zit je GoPro op een selfie stok dan kan je de LCD BacPac bij het handvat bevestigen en zo zien wat je aan het filmen bent. Dit kan natuurlijk met een mobiele telefoon, maar dan is je accu ook weer sneller leeg.

Zit je GoPro ergens op een lastig bereikbaar plekje zoals hierboven an beschreven, dan kan je via de BacPac Extension Cable de Battery BacPac op een toegankelijke plek bevestigen en zo makkelijk verwisselen.

De GoPro BacPac Extension Cable was oorspronkelijk rond de € 70,- maar bij fonQ koop je hem nu al voor maar € 5,99, een leuk schoen cadeautje.

De GoPro BacPac Extension Cable is geschikt voor de HERO3, HERO3+ en HERO4.

Media

GoPro BacPac Extension Cable for Hero 3 / 3+ / 4 - REVIEW © YouTube.com / Ifti's Tech Corner


GoPro Tips

Zorg de dag van te voren je accu's vol zijn en je microSD kaarten leeg.

Een timelapse hoeft niet de hele dag te duren. 20 minuten aan foto's in een clip van 30 seconden kan net zo krachtig zijn als 24 uur aan foto's.

In een omgeving met weinig licht is het verstandig om maximaal met 24 fps te filmen om een correcte belichting te krijgen. Vanaf de HERO5 Black kan je via Protune ook de sluitertijd vast zetten op bijv. 1/60 om ze de ISO laag te houden en ruis te verminderen.