GoPro Remo

GoPro Remo

Remo is een waterdichte, spraakgestuurde afstandsbediening voor HERO5 Session™, HERO5 Black-HERO7 Black en Fusion. Klem 'm aan je kleren of gesp 'm vast aan je pols of uitrusting.

Remo verbetert de stembediening van jouw HERO5 camera in omgevingen waar veel geluid is of waar het hard waait. Hij kan ook gebruikt worden als een éénknopsafstandsbediening tot wel 10 m (33 ft) afstand.

Meegeleverde accessoires

  • Remo
  • Clipbehuizing
  • Polsbehuizing
  • Velcro riem voor polsbehuizing
  • USB-C-verbindingskabel

Media

GoPro: Introducing Remo © GOPRO.COM


Image Gallery


GoPro Tips

Een timelapse hoeft niet de hele dag te duren. 20 minuten aan foto's in een clip van 30 seconden kan net zo krachtig zijn als 24 uur aan foto's.

In een omgeving met weinig licht is het verstandig om maximaal met 24 fps te filmen om een correcte belichting te krijgen. Vanaf de HERO5 Black kan je via Protune ook de sluitertijd vast zetten op bijv. 1/60 om ze de ISO laag te houden en ruis te verminderen.

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.