Heb je een GoPro en ben je klaar om de vetste beelden te gaan schieten? Dan moet je zeker eens de accessoires van GoPole bekijken. Dit merk is het officiële merk voor de accessoires van deze action cams. Met de handige snufjes van GoPole kun je een GoPro op een compleet nieuwe manier gebruiken. Kies je bijvoorbeeld de handig Bobber van dit merk? Dan kan de action cam nooit naar de bodem zinken als je in het water bent. Deze Bobber blijft namelijk drijven. Handig, want dan kun jij met een gerust hart het water in.

Bekijk op bol.com

Bezoek de mooiste plekken en haal de gekste stunts uit, dan zorgen de accessoires van GoPole dat dit allemaal mooi wordt vastgelegd. De accessoires zijn erg stevig en worden dan ook al in meer dan vijftig landen verkocht.

GoPro Tips

In een omgeving met weinig licht is het verstandig om maximaal met 24 fps te filmen om een correcte belichting te krijgen. Vanaf de HERO5 Black kan je via Protune ook de sluitertijd vast zetten op bijv. 1/60 om ze de ISO laag te houden en ruis te verminderen.

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.

Ben je niet tevreden met de standaard instel mogelijkheden, gebruik dan Protune om volledige controle over de instellingen te krijgen.