GoPro El Grande (97cm Extension Pole)

GoPro El Grande (97cm Extension Pole)

De GoPro El Grande is een ideale verlengstok voor uw GoPro camera. Met de El Grande heeft u nog meer mogelijkheden om te filmen, film bijvoorbeeld hoger in de lucht of juist laag bij de grond.

De El Grande heeft bovendien een twist-lock systeem, waardoor deze gemakkelijk kan worden uitgeschoven tot wel 97cm! De minimale lengte van de stick is 38cm. Hierdoor is de ingeschoven stick erg compact en eenvoudig mee te nemen. Bovendien zit er op de El Grande een kogelgewricht, waardoor de GoPro camera 360 graden gedraaid kan worden. De stick is gemaakt van duurzame materialen en is waterbestendig.

Belangrijkste eigenschappen van de GoPro El Grande

  • Schuift uit tot 97cm (38in) voor nieuwe perspectieven en om je dichter bij de actie te brengen en schuift in tot 38cm (15in) voor gebruik onderweg en makkelijk meenemen
  • Geïntegreerd kogelgewricht aan het einde van de stok maakt het makkelijk om je GoPro 360° te draaien zonder te stoppen om je camera er af te halen en opnieuw erop te zetten
  • Extra grote premium grip zodat je de El Grande comfortabel met twee handen kan vasthouden
  • Draaisluiting voor snel en makkelijk gebruik
  • Duurzaam en waterdicht

Meegeleverde accessoires

El Grande: In the box

  • El Grande
  • Draaibare basis met duimschroef
  • Polsband

LET OP: Wees voorzichtig bij het gebruik van GoPro mounts en camera's als onderdeel van uw actieve levensstijl.

Media


Image Gallery


GoPro Tips

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.

Ben je niet tevreden met de standaard instel mogelijkheden, gebruik dan Protune om volledige controle over de instellingen te krijgen.

In een omgeving met weinig licht is het verstandig om maximaal met 24 fps te filmen om een correcte belichting te krijgen. Vanaf de HERO5 Black kan je via Protune ook de sluitertijd vast zetten op bijv. 1/60 om ze de ISO laag te houden en ruis te verminderen.