Print this page
GoPro Performance Chest Mount
Batboy Cam © XiPHiAS Photography

GoPro Performance Chest Mount

De Performance Chest Mount maakt het eenvoudig om indrukwekkende foto- en videobeelden vast te leggen vanaf, inderdaad, je borst.

Het is perfect voor skiën, mountainbiken, motorcross, sporten met peddels of iedere andere activiteit waarvan je spannendere beelden vanaf borsthoogte wilt maken. Je legt meer vast van je armen, knieën, stokken en ski's tijdens het skiën, en meer van je armen en stuur tijdens het fietsen of het rijden op je motorfiets.

Ten opzichten van de "oude" Chesty is de Performance Chest Mount een stuk comfortabeler om te dragen. Dit komt mede omdat de plaat voorop nu flexibel is en voorzien van zachte bekleding.

Belangrijkste kenmerken van de GoPro Performance Chest Mount

  • Biedt een zeer indrukwekkend perspectief
  • Geweldig bij het skiën, fietsen en meer

Je hoeft hem natuurlijk niet alleen met sporten te gebruiken want hij kan ook erg handig zijn voor het filmen van je baby of peuter zodat je de kleine met 2 handen kunt voeren en toch een mooi POV shot kunt maken.

Meegeleverde accessoires

  • GoPro Chesty
  • Verticale 'J-Hook' gesp
  • DuimSchroef

PRO tip: Doe iets van een compressionshirt of hemd aan zodat de chesty wat comfortabeler zit. Als je de chesty aan hebt doe dan een overhemd, honkbal jersey, of ander shirt met knopen aan de voorkant aan. Zo kan je de GoPro er tussendoor laten komen en valt het veel minder op dat je een GoPro draagt.


Image Gallery


Deze site bevat links naar verschillende wederverkopers die een klein deel van hun inkomsten met ons delen wanneer u iets koopt via die links. U zult geen cent meer betalen en we gebruiken het geld om de website te onderhouden. Als u van plan bent iets te kopen, steun ons dan alstublieft door deze links te gebruiken.

GoPro Blog is niet gelieerd aan GoPro, Inc. en is een persoonlijke blog met tips & tricks over GoPro-camera's, accessoires, gebruik en advies. GoPro, HERO, Karma, Quik, QuikStories en hun respectieve logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van GoPro, Inc.

GoPro Blog is niet gelieerd aan SanDisk, Inc. Onze aanbevelingen voor hun micro SD kaarten bestaan puur uit eigen ervaring, test data, research en bevindingen van gebruikers. We worden niet betaald door SanDisk, Inc. om hun producten te promoten.

© Copyright 2019 XiPHiAS Photography. Alle rechten voorbehouden.

Sjabloon ontworpen door Gavick Pro, aangepast door XiPHiAS Web Design.