GoPro Protective Housing
© GOPRO, Inc.

GoPro Protective Housing

De HERO9 Black is robuust en waterdicht, maar deze stoere behuizing is geschikt voor alles wat je maar kunt bedenken. Hij beschermt tegen vuil en rondvliegend puin tijdens intense actie - plus, hij is waterdicht tot 60m en perfect voor diep water duiken.

Mocht je gaan snorkelen of duiken dan is de Protective Housing een must samen met de nieuwe PolarPro DiveMaster snorkel-/duikfilters voor de HERO9 Protective Housing. Deze filters passen op de Protective Housing en zorgen voor natuurlijk kleuren bij het snorkelen en duiken. Tevens bied de Protective Housing bescherming tegen bijvoorbeeld steenslag als je de camera op de auto, motor of fiets hebt bevestigd. De frontlens van de HERO9 kan wel vervangen worden zoals de camera's voor de HERO8, maar voorkomen is beter dan genezen,

Belangrijkste kenmerken van de GoPro Protective Housing voor de HERO9 Black

  • Beschermt uw HERO9 Black tegen modder, vuil en puin tijdens extreme activiteiten
  • Waterdicht tot 60 m (60 ft) - perfect voor diep water duiken
  • Bevat een skeleton backdoor voor verbeterde audio-opname1 en gemakkelijke toegang tot het touchscreen van de camera
  • Een platte glazen lens zorgt voor scherpe, hoogwaardige beelden boven en onder water

Meegeleverde accessoires

  • Protective Housing
  • Skeleton Backdoor
  • Bevestigingsgesp
  • Duimscroef

Naast de Protective Housing zijn en nog meer opties om je camera te beschermen, je vindt ze in de GoPro Bescherming post samen met opties voor de overige modellen.

1 Beschermende lenzen kunnen de beeldkwaliteit beïnvloeden. Met de skeleton backdoor is hij maar tot 10m waterdicht.GoPro Tips

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.

Ben je niet tevreden met de standaard instel mogelijkheden, gebruik dan Protune om volledige controle over de instellingen te krijgen.

In een omgeving met weinig licht is het verstandig om maximaal met 24 fps te filmen om een correcte belichting te krijgen. Vanaf de HERO5 Black kan je via Protune ook de sluitertijd vast zetten op bijv. 1/60 om ze de ISO laag te houden en ruis te verminderen.