Print this page
GoPro Replacement Door
© GOPRO, Inc.

GoPro Replacement Door

Vervang je originele HERO8 Black-deur als deze beschadigd is of als je hem verloren bent. Klik deze deur eenvoudig op zijn plaats om de waterdichtheid van de camera te behouden en vuil uit de USB-C-poort, het batterijvak en de SD-kaartsleuf te houden.

Over de GoPro HERO8 Black Replacement Door

  • Beschermt de USB-C-poort, het batterijvak en de SD-kaartsleuf
  • Behoudt 10m waterdichtheid voor HERO8 Black
  • Klikt op zijn plaats - geen gereedschap nodig


Deze site bevat links naar verschillende wederverkopers die een klein deel van hun inkomsten met ons delen wanneer u iets koopt via die links. U zult geen cent meer betalen en we gebruiken het geld om de website te onderhouden. Als u van plan bent iets te kopen, steun ons dan alstublieft door deze links te gebruiken. Affiliate link verklaring.

GoPro Blog is niet gelieerd aan GoPro, Inc. en is een persoonlijke blog met tips & tricks over GoPro-camera's, accessoires, gebruik en advies. GoPro, HERO, Karma, Quik, QuikStories en hun respectieve logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van GoPro, Inc.

GoPro Blog is niet gelieerd aan SanDisk, Inc. Onze aanbevelingen voor hun micro SD kaarten bestaan puur uit eigen ervaring, test data, research en bevindingen van gebruikers. We worden niet betaald door SanDisk, Inc. om hun producten te promoten.

© Copyright 2015-2020 XiPHiAS Photography. Alle rechten voorbehouden.

Sjabloon ontworpen door Gavick Pro, aangepast door XiPHiAS Web Design.