GoPro aanbiedingen

GoPro aanbiedingen

De BTW gekte is weer voorbij. Mocht je die gemist hebben dan staan hier nog wat lopende deals voor je.

UPDATE: 14 mei 2018

{loadmoduleid 378}

 


Archief

29 januari - ?

GoPro HERO5 Black

€300

GoPro HERO5 Black

Bij BOL.com zit de prijs van de HERO5 Black nu precies tussen de Mediamarkt excl. BTW (17% korting) en de reguliere prijs. Hij is dus €29 duurder dan in de BTW actie maar ook €29 voordeliger dan de overige aanbieders. Doe er je voordeel mee.

Koop online bij BOL.com


Als je op zoek bent naar een nieuwe GoPro dan is het nu wel de tijd om over te gaan tot aanschaf. Mediamarkt heeft deze week weer hun jaarlijkse BTW actie en daar varen de overige aanbieders soms met mee.

Als ik nu tot aanschaf over zou gaan dan zou ik zeker voor de HERO6 Black gaan al is het maar om de geweldige beeldstabilisatie. Dan heb je nu voor €350 zeg maar een HERO5 + Gimbal in één met alle extra opties van de HERO6 Black.

25 januari - 28 januari 2018

GoPro HERO6 Black

€354.53

GoPro HERO6 Black

Mediamarkt heeft de HERO6 voor de gelegenheid van hun BTW atie uit het assortiment gehaald maar zo te zien is de voorraad weer aangevuld en is de HERO6 Black ook weer bij de Mediamarkt verkrijgbaar. CoolBlue en BOL.com zijn de moeilijkste niet en bieden de HERO6 Black ook aan voor de "ex BTW" prijs van €354,53. Een mooi moment om een HERO6 te kopen nu hij maar €25 meer kost dan de HERO5 Black normaal.

Koop online bij BOL.com | CoolBlue | Mediamarkt |

25 januari - 28 januari 2018

GoPro HERO5 Black

€271.89

GoPro HERO5 Black

Toch geen €350 over voor een GoPro dan bied Mediamark de HERO5 Black aan in de BTW actie voor maar €271,89

Koop online bij CoolBlue | Mediamarkt


BVA Auctions

GoPro HERO5 Black

vanaf €225

GoPro HERO5 Black

Vanaf vandaag gaan er vier GoPro HERO5 Black camera's nieuwe in verpakking onder de hamer. Er kan op deze vier camera's geboden worden vanaf €225,-. Ook staat er een GoPro HERO4 Silver in de lijst die op dit moment op €170,- staat.

Bied slim en doe er je voordeel mee.

Bekijk kavels

Kamera Express

GoPro HERO Session

van €229 voor €169

GoPro HERO Session

De kleinste en lichtste action cam van GoPro is de Hero Session. Met een gewicht van slechts 74 gram is deze kleine krachtpatser de kleinste van de reeks.

Normaal kost deze kleine krachtpatser €229,- maar op dit moment is hij bij Kamera Express te verkrijgen voor maar €169,-

Bekijk aanbieding


Kamera Express

Gratis Smart Remote

ter waarde van €75.95,-

GoPro HERO5 Black + Smart Remote

Met de draagbare en waterdichte GoPro Smart Remote is het mogelijk om uw action cam tot op een afstand van circa 180 meter te bedienen. Ideaal voor het maken van opnames met uw action cam wanneer deze op een mount bevestigd is. U kunt de action cam op afstand aan- en uitzetten, instellingen aanpassen, opnames starten en stoppen en foto's maken.

De Smart Remote kost los normaal €75.95 maar in combinatie met een GoPro HERO5 Black krijg je hem bij Kamera Express helemaal gratis.

Bekijk aanbieding

1 juni t/m 15 juni 2017

Gratis Accu + Chesty harnas

ter waarde van €70,-

GoPro HERO5 Black + Gratis Accu + Chesty harnas

GoPro geeft in o.a. Nederland een gratis accu en Chesty harnas bij aanschaf van een HERO5 Black. Deze aanbieding is bij de meeste aanbieders verkrijgbaar en het is een ideale starters set om mee te nemen deze zomervakantie.

bol.com
CoolBlue
Kamera Express


Kamera Express

GoPro HERO5 Black + Remo

van €528 voor €499

GoPro HERO5 Black + Remo

De GoPro Remo is een waterproof afstandsbediening voor de GoPro Hero 5 Black en de GoPro Hero Session die u met spraak kunt activeren. De GoPro Remo geeft u meer bereik voor de spraakbesturing. Wanneer de action cam ver weg is (tot een afstand van maar liefst 10 meter) kunt u hem 13 verschillende commando's geven. Deze afstandsbediening is gemakkelijk aan uw kleding of pols te bevestigen. Zo heeft u hem altijd binnen handbereik.

De Remo kost los normaal €75.95 maar in combinatie met een GoPro HERO5 Black betaal je bij Kamera Express €30 voor de Remo boven op de camera.

Bekijk aanbieding


5 maart t/m 18 maart 2017

Gratis 3-Way Grip - Arm - Tripod

ter waarde van €55,-

GoPro 3-Way Grip - Arm - Tripod

Bij BOL.com krijg je nu een gratis 3-Way Grip - Arm - Tripod ter waarde van €55,- bij aanschaf van een GoPro HERO5 Black of GoPro HERO5 Session. Voor respectivelijk €469 of €359 heb je dan een nieuwe GoPro en een accessoire die sowieso niet mag ontbreken uit je GoPro accessoire verzameling.

Koop bij bol.com


5 maart t/m 18 maart 2017

Gratis Headstrap + QuickClip

ter waarde van €21,99

GoPro Headstrap + QuickClip

Daarnaast heeft BOL.com nog een aanbieding met de goedkopere GoPro HERO Session. Bij aanschaf van de GoPro HERO Session krijg je nu gratis een GoPro Headstrap + QuickClip ter waarde van €21,99. Deze actie kost samen €229,-.

Koop bij bol.comFastCut: Straight to the action

GoPro Tips

Motor Mounts

De GoPro HERO9 Black in combinatie met de MAX Lens Mod is een mooi begin. Qua mounts zijn heel veel specifieke motor mounts beschikbaar van RAM Mounts, kijk welke voor jou het meeste nut hebben. Wil je niet in één keer een bak geld uitgeven, start dan met de RAM Mount Tough-Claw GoPro set. Deze kan je op veel plaasten tijdelijk vast klemmen en dan kijken voor een meer permanente oplossing zoals de RAM Mounts Torque™ stangbevestiging of RAM Mounts stuurstangmontage set.

Lees hier de volledige post.