GoPro Tempered Glass Lens + Screen Protectors
© GOPRO, Inc.

GoPro Tempered Glass Lens + Screen Protectors

Bescherm de schermen aan de voor- en achterzijde van je HERO8 Black tegen krassen en vlekken met deze lichtgewicht schermbeschermers. Naast dat ze eenvoudig te installeren en te verwijderen zijn, verminderen ze ook schitteringen in fel licht of buiten.

Met deze set GoPro Tempered Glass Lens + Screen Protectors bescherm je de lens en het touchscreen van je GoPro HERO8 Black tegen krassen en beschadigingen bij extreme omstandigheden. De lens- en screenprotectors zijn gemaakt van gehard glas en voorzien van een speciale coating tegen vingerafdrukken en reflecties. Hierdoor zien jouw opnames er altijd perfect uit. De set bestaat uit twee lens- en schermbeschermers en een microvezel reinigingsdoekje.

Zoals je hieronder kan zien heeft het mijn scherm goed beschermd bij een valpartij van m'n zoontje van 4 (sprong op tijd van z'n fiets en gelukkig nergens last van). In eerste instantie schrok ik wel maar toen ik beter keek leek het alleen de screen protector te zijn. Bij thuiskomst de screen protector verwijderd en bleek het scherm zelf onbeschadigd. Meteen een nieuwe erop geplakt en een nieuw setje in m'n winkelwagen gegooid samen met een Protective Housing. Gaat me niet nog een keer gebeuren.

Tempered Glass Screen Protector
Tempered Glass Screen Protector
Tempered Glass Screen Protector


B&W Type 4000 Outdoorkoffer voor GoPro

GoPro Tips

Voor de beste grip plak je de adhesive mounts op een schoon en glad oppervlak, bij voorkeur op kamertemperatuur.