GoPro Dual Battery Charger + Battery

GoPro Dual Battery Charger + Battery

De GoPro Dual Battery Charger + Battery voor HERO7/HERO6/HERO5 Black en HERO (2018) bestaat uit een oplader en een accu voor de GoPro HERO action cam. Met de oplader kunt u twee accu's tegelijkertijd opladen.

Wat je ook met je GoPro gaat doen, extra accu's zijn geen overbodige luxe. Toen ik me HERO5 Black kocht dan ook meteen een GoPro Dual Battery Charger + Battery kit gekocht. Hiermee kan je je extra batterij opladen en de andere batterij gebruiken. De GoPro Dual Battery Charger + Battery is een kit met een dubbel lader en batterij. Voor de HERO4 heeft GoPro ook een GoPro Dual Battery Charger + Battery kit.

De accu kan natuurlijk in de camera worden opgeladen maar dan kan je de camera niet gebruiken, daar zijn extra accu's voor. Met de Dual Charger kan je dan twee accu's opladen en een derde gebruiken. Opladen kan vie de los verkrijgbare GoPro Supercharger die voorzien is van een US, EU en UK stekker, handig voor op reis. Of via een powerbank als je onderweg bent.

Productbeschrijving

Laad handig twee HERO7/HERO6/HERO5 Black of HERO (2018) accu's tegelijkertijd op met de Dubbele acculader. Laadt via elke USB-poort op. Gebruik met de GoPro Supercharger (internationale oplader met dubbele poort) om tot 45% sneller op te laden. Dubbele status leds geven de laadstatus weer. Inclusief een extra 1220mAh lithium-ion oplaadbare accu voor je HERO7/HERO6/HERO5 Black of HERO (2018).

Belangrijkste kenmerken van de GoPro Dual Battery Charger + Battery

  • Twee accu's tegelijk opladen
  • Geschikt voor gebruik met de GoPro Supercharger
  • Indicatielampje
  • 1220mAh lithium accu

Meegeleverde accessoires

Meegeleverde accessoires

  • Dubbele acculader HERO7/HERO6/HERO5 Black / HERO (2018)
  • Oplaadbare accu HERO7/HERO6/HERO5 Black / HERO (2018)
  • USB-C-kabel 45cm

Media

GoPro: Fast-Charging and Power © GOPRO.COM


Image Gallery


GoPro Tips

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.

De camera kan op plekken komen waar je zelf niet kan komen, dus wees creatief. Experimenteren zorgt voor het beste resultaat.