GoPro Dual Battery Charger + Battery
© GOPRO, Inc.

GoPro Dual Battery Charger + Battery

De GoPro Dual Battery Charger + Battery voor HERO9 Black bestaat uit een oplader en een accu voor de GoPro HERO9 action cam. Met de oplader kunt u twee accu's tegelijkertijd opladen.

Wat je ook met je GoPro gaat doen, extra accu's zijn geen overbodige luxe. Koop ik een nieuwe GoPro camera dan koop ik ook direct een nieuwe een GoPro Dual Battery Charger + Battery. Hiermee kan je je extra batterij opladen en de andere batterij gebruiken. De GoPro Dual Battery Charger + Battery is een kit met een dubbel lader en batterij. Ook al heb ik accu's van de vorige camera's, deze worden door de jaren heen toch minder. Verder gebruik ik vaak meerdere camera's dus al zou ik de oude accu's voor de nieuwe camera gebruiken dan kom ik voor de oudere modellen te kort.

De accu kan natuurlijk in de camera worden opgeladen maar dan kan je de camera niet gebruiken, daar zijn extra accu's voor. Met de Dual Charger kan je dan twee accu's opladen en een derde gebruiken. Opladen kan vie de los verkrijgbare GoPro Supercharger die voorzien is van een US, EU en UK stekker, handig voor op reis. Of via een powerbank als je onderweg bent.

De accu capaciteit is met 40% verhoogd naar 1720mAh, hij is dan ook een stuk groter dan die van de voorgangers en dus niet compatible met de HERO5-8 accu. Deze accu geeft gemiddeld 30% meer filmtijd.

Productbeschrijving

Laad handig twee HERO9 accu's tegelijkertijd op met de Dubbele acculader. Laadt via elke USB-poort op. Gebruik met de GoPro Supercharger (internationale oplader met dubbele poort) om tot 38% sneller op te laden. Dubbele status leds geven de laadstatus weer. Inclusief een extra 1720mAh lithium-ion oplaadbare accu voor je HERO9.

Belangrijkste kenmerken van de GoPro Dual Battery Charger + Battery

  • Twee accu's tegelijk opladen
  • Geschikt voor gebruik met de GoPro Supercharger
  • Indicatielampje
  • 1720mAh lithium accu

Meegeleverde accessoires

  • Dubbele acculader HERO9
  • Oplaadbare accu HERO9
  • USB-C-kabel 45cm

Image Gallery


GoPro Tips

In een omgeving met weinig licht is het verstandig om maximaal met 24 fps te filmen om een correcte belichting te krijgen. Vanaf de HERO5 Black kan je via Protune ook de sluitertijd vast zetten op bijv. 1/60 om ze de ISO laag te houden en ruis te verminderen.

Motor Mounts

De GoPro HERO9 Black in combinatie met de MAX Lens Mod is een mooi begin. Qua mounts zijn heel veel specifieke motor mounts beschikbaar van RAM Mounts, kijk welke voor jou het meeste nut hebben. Wil je niet in één keer een bak geld uitgeven, start dan met de RAM Mount Tough-Claw GoPro set. Deze kan je op veel plaasten tijdelijk vast klemmen en dan kijken voor een meer permanente oplossing zoals de RAM Mounts Torque™ stangbevestiging of RAM Mounts stuurstangmontage set.

Lees hier de volledige post.

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.