PolarPro Shutter Collection

PolarPro Shutter Collection

Voor een mooi filmisch effect in je films is een ND-filter een must-have voor elke GoPro gebruiker. PolarPro heeft voor de nieuwe HERO8 Black ook een nieuwe Shutter Collection ND filter kit ontworpen welke nog gemakkelijker in gebruik is.

De nieuwe PolarPro Shutter Collection kit is speciaal ontworpen voor de GoPro HERO8 en bestaat uit een ND8, een ND16 en een ND32 filter. Een ND-filter wordt gebruikt om de hoeveelheid licht te verminderen die op de sensor van de camera valt. Daardoor kun je met de sluitertijd van je GoPro HERO8 spelen om creative effecten te creëren. De filters worden geleverd in een zachte hoes met schuimvulling waar je ze na gebruik weer veilig in kan opbergen.

Om de 180° regel aan te houden mag een set ND filters niet ontbreken. Door je sluitertijd op het dubbele van je framerate te zetten creëer je een mooi filmisch en realistisch bewegings effect. Bij daglicht kan dat lastig zijn aangezien de GoPro een vaste diafragma heeft, daarom moeten er ND filters worden gebruikt om de sluitertijden naar beneden te krijgen.

Het magnetische filtersysteem

De filters zijn makkelijk op je GoPro HERO8 te bevestigen en weer te verwijderen door het HotSwap magnetisch filtersysteem. Eerst zet je de filterbasis op je GoPro, vervolgens klik je door middel van de geïntegreerde sterke magneten eenvoudig één van de drie filters op de basis. Met de keuze uit 3 verschillende ND-filters heb je volledige controle op de sluitertijd.

De ND-filters zorgen er ook voor dat je beelden niet overbelicht raken op zonnige dagen. Het ND8 filter houdt 3 lichtstops tegen, het ND16 filter houdt 4 stops tegen en het ND32 filter houdt zelfs 5 stops tegen.

Het filter is vervaardigd uit 16-laags coated glas en daardoor heb je nauwelijks verlies van kleurkwaliteit. Ook heeft het glas een anti-reflecterend oppervlak zodat eventuele directe zonnestralen niet op je opnames zichtbaar zijn.

Belangrijkste kenmerken van de PolarPro Shutter Collection voor de GoPro Hero 8

  • Speciaal ontwikkeld voor de HERO8 Black-camera
  • HotSwap magnetische filterbasis zorgt voor snelle filterwisselingen / -verwijderingen
  • Inclusief ND8-, ND16-, ND32-filters voor alle lichtomstandigheden
  • Cinema Series glas
  • 16 Coatinglagen verminderen affakkelen en beschermen tegen vingerafdrukken / oliën
  • Ultrasterke magneten zorgen voor een veilige verbinding in krachtige motorsporten en windsnelheidstoepassingen met hoge snelheid (60 MPH +)

Media

© PolarProGoPro Tips

Een timelapse hoeft niet de hele dag te duren. 20 minuten aan foto's in een clip van 30 seconden kan net zo krachtig zijn als 24 uur aan foto's.