GoPro Floaty
© GOPRO, Inc.

GoPro Floaty

Al staat het water hem tot aan de lippen, jouw GoPro HERO(5) Session houdt het hoofd boven water dankzij de Floaty! De Floaty zorgt ervoor dat je camera blijft drijven als deze onverwachts loslaat en je vindt hem snel terug dankzij de oranje kleur!

Zorg dat jouw GoPro HERO Session niet kopje onder gaat met de Floaty. Mocht je camera onverwachts losraken van zijn Mount, dan blijft hij dankzij de Floaty drijven. De Floaty wordt geleverd met een Adhesive Anchor, een plakker bijvoorbeeld voor op je surfboard. Met de meegeleverde Tether, een veiligheidskoord, maak je jouw HERO Session vast aan de Adhesive Anchor voor nog een stukje extra veiligheid!

Dit zit er in de doos:

  • Floaty
  • Adhesive Anchor: plakker
  • Tether: veiligheidskoord om de camera vast te maken aan de plakker
  • Thumb Screw

Geschikt voor HERO Session en HERO5 SessionGoPro Tips

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.

De camera kan op plekken komen waar je zelf niet kan komen, dus wees creatief. Experimenteren zorgt voor het beste resultaat.