GoPro Swivel Mount
© GOPRO, Inc.

GoPro Swivel Mount

Pas de camerahoek aan of draai hem tijdens de actie helemaal om. De draaivoet biedt eindeloze opnamemogelijkheden. Draai je GoPro om de hoek te veranderen zonder je camera te stoppen en te verwijderen.

Gebruik de GoPro Swivel Mount met compatibele GoPro-mounts om meeslepende POV-opnamen te maken en uw favoriete activiteiten vast te leggen vanuit ongelooflijke nieuwe perspectieven.

Over de GoPro Swivel Mount

  • Maak aanpassingen of draai je GoPro 360° zonder je camera te stoppen en te verwijderen
  • Inclusief gebruiksvriendelijke geïntegreerde bevestigingsgesp
  • Beschikt over een nieuwe bevestigingsgesp om te voorkomen dat je GoPro per ongeluk uit de houder glijdt

Wat zit er in de doos

  • Swivel Mount
  • Lange duim schroef

Er zijn veel, goedkopere, alternatieven maar die halen de kwaliteit van deze originele GoPro Swivel Mount lang niet. Ik heb er verschillende geprobeerd en die zorgen allemaal voor te veel extra trillingen, iets waar de originele een stuk minder last van heeft. Hij kost wat meer maar de kwaliteit is er dan ook naar.


GoPro Tips

In een omgeving met weinig licht is het verstandig om maximaal met 24 fps te filmen om een correcte belichting te krijgen. Vanaf de HERO5 Black kan je via Protune ook de sluitertijd vast zetten op bijv. 1/60 om ze de ISO laag te houden en ruis te verminderen.

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.