GoPro Jaws: Flex Clamp

GoPro Jaws: Flex Clamp

Klem jouw GoPro aan objecten tussen de 0.6cm en 5cm in diameter. Bevestig jouw camera direct aan de clamp voor low-profile mounting, of gebruik de optional neck voor het aanpassen van de camerahoek. De Jaws hebben vaste grip op onregelmatige vormen en super slanke objecten dankzij het innovatieve ontwerp.

Klem jouw GoPro aan een variëteit aan objecten.

Belangrijkste kenmerken van de GoPro Jaws: Flex Clamp

  • Klem je GoPro op objecten tussen de 0.6cm en 5cm in diameter
  • De optional neck kan gebruikt worden voor een variëteit aan camerahoeken
  • De camera kan aan de klem bevestigd worden voor low-profile mounting
  • De Quick Release Base maakt het eenvoudig om de camera tussen verschillende mounts en locaties te verplaatsen

Meegeleverde accessoires

Meegeleverde accessoires

  • Jaws: Flex Clamp
  • Verstelbare nek

Handige extra accessoire

Soonsun Rotating Buckle Mount

Ik gebruik de Jaws: Flex Clamp heel veel en eigenlijk altijd in combinatie met de Soonsun Rotating Buckle Mount. Deze bevestigingsgesp heeft een 360° draaibare GoPro connector waardoor je de camera rond kan draaien, dit maakt de Jaws: Flex Clamp nog flexibeler.
De Rotating Buckle Mount is te koop in de SOONSUN Official Store op Ali Express

Media

GoPro: Introducing Jaws: Flex Clamp © GOPRO.COM


Image Gallery


GoPro Tips

Ben je niet tevreden met de standaard instel mogelijkheden, gebruik dan Protune om volledige controle over de instellingen te krijgen.

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.