PolarPro Cinema Series ND filters
© PolarPro

PolarPro Cinema Series ND filters

Wil je filmische videos maken met natuurlijke motion blur, dan is zijn de PolarPro Shutter Collection Cinema Series ND-filters een must.

De Shutter-collectie voor de GoPro Hero-camera's maakt deel uit van de Cinema Series-lijn van PolarPro. Met glas van de hoogste kwaliteit en coatings die een onberispelijke optiek bieden.

Elk van deze filters vervangt direct het voorste lenselement op de HERO7 Black-, HERO6 Black- en HERO5 Black-camera's, waardoor de hoeveelheid glas waarmee je fotografeert wordt verminderd. Deze set bevat een ND8-, ND16- en ND32-filter voor het verminderen van de sluitertijd om vloeiende filmische video's te maken.

De Cinema Series Shutter Collection is ontworpen om perfect compatibel te zijn met de GoPro Karma Grip en de Karma-drone. Voor cinematografen die de sluiter langer dan 5 stops willen laten vallen, kunnen de Cinema Series-filters worden gecombineerd met de standaard push op Karma-filters voor nog meer lichtreductie.

Belangrijkste kenmerken van de Shutter Collection Cinema Series

  • Speciaal ontwikkeld voor de HERO7 Black-, HERO6 Black-, HERO5 Black-camera's
  • Cinema-serie meervoudig gecoat glas voor zuivere optiek
  • Inclusief ND8-, ND16-, ND32-filters
  • Inclusief slanke beschermende harde opbergtas
  • Filters vervangen de lensdop rechtstreeks
  • Frame van geanodiseerd aluminium in speciale uitvoering
  • Levenslange garantie

Optische dichtheid

ND8
ND 0.9, 3 stops
ND16
ND 1.2, 4 stops
ND32
ND 1.5, 5 stops

Media

© PolarProGoPro Tips

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.