GoPro Tempered Glass Lens + Screen Protectors
© GOPRO, Inc.

GoPro Tempered Glass Lens + Screen Protectors

Bescherm de schermen aan de voor- en achterzijde van je HERO8 Black tegen krassen en vlekken met deze lichtgewicht schermbeschermers. Naast dat ze eenvoudig te installeren en te verwijderen zijn, verminderen ze ook schitteringen in fel licht of buiten.

Met deze set GoPro Tempered Glass Lens + Screen Protectors bescherm je de lens en het touchscreen van je GoPro HERO8 Black tegen krassen en beschadigingen bij extreme omstandigheden. De lens- en screenprotectors zijn gemaakt van gehard glas en voorzien van een speciale coating tegen vingerafdrukken en reflecties. Hierdoor zien jouw opnames er altijd perfect uit. De set bestaat uit twee lens- en schermbeschermers en een microvezel reinigingsdoekje.

Zoals je hieronder kan zien heeft het mijn scherm goed beschermd bij een valpartij van m'n zoontje van 4 (sprong op tijd van z'n fiets en gelukkig nergens last van). In eerste instantie schrok ik wel maar toen ik beter keek leek het alleen de screen protector te zijn. Bij thuiskomst de screen protector verwijderd en bleek het scherm zelf onbeschadigd. Meteen een nieuwe erop geplakt en een nieuw setje in m'n winkelwagen gegooid samen met een Protective Housing. Gaat me niet nog een keer gebeuren.

Tempered Glass Screen Protector
Tempered Glass Screen Protector
Tempered Glass Screen Protector


GoPro Tips

Vergeet je Anti-Fog Inserts niet, deze zorgen er voor dat je lens niet beslaat in koude en vochtige omgevingen.

De camera kan op plekken komen waar je zelf niet kan komen, dus wees creatief. Experimenteren zorgt voor het beste resultaat.

Een timelapse hoeft niet de hele dag te duren. 20 minuten aan foto's in een clip van 30 seconden kan net zo krachtig zijn als 24 uur aan foto's.