GoPro The Handler

GoPro The Handler

De GoPro The Handler is een drijvende handheld monopod geschikt voor gebruik met alle GoPro Hero action cams. De handgreep zorgt voor stabielere opnames uit de hand. Mocht je GoPro camera in het water vallen dan blijft deze veilig op het wateroppervlak drijven.

Ideaal voor surfen, kajakken, wakeboarden en nog veel meer. In plaats van je GoPro te moeten bevestigen door middel van een ThumbScrew kun je direct de standaardmount voor de GoPro op de Handler schuiven waardoor je snel van mount kunt wisselen.

De handgreep blijft drijven met elke GoPro Hero action cam inclusief BacPac accessoire. Zo kun je zonder zorgen in en om het water filmen en fotograferen. Voor extra veiligheid is de handgreep voorzien van een verstelbare polsband.

Belangrijkste kenmerken GoPro The Handler

  • Direct je GoPro bevestigen met de standaard GoPro mount
  • Zorgt voor stabiele handheld opnames
  • Anti-slip handgreep
  • Inclusief verstelbare polsband
  • Waterdicht tot 10 meter diepte

Image Gallery

GoPro Tips

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.

De camera kan op plekken komen waar je zelf niet kan komen, dus wees creatief. Experimenteren zorgt voor het beste resultaat.