© RAM Mounts

RAM Action Camera Universal Ball Adapter

Haal het meeste uit je favorite actiecamera met de veelzijdigheid van de RAM® Mounts GoPro-montageoplossingen. De RAM®-baladapter voor GoPro-montagebases past op elk RAM® kogelgewricht montagesysteem en bied een stabiele basis door verbeterde instelbaarheid en superieure trillingsdemping.

Voor iedereen die meer veelzijdigheid van zijn GoPro-montageoplossing nodig heeft, je hoeft niet verder te zoeken dan de RAM®-baladapter voor GoPro-montagebases. Gebruikmakend van het RAM® kogelgewricht montagesysteem, bevestig je eenvoudig de meegeleverde B formaat 1” rubberen kogeladapter aan de GoPro basis voor verbeterde instelbaarheid en superieure trillingsdemping, zodat je het meeste uit je favoriete actiecamera kunt halen.

De RAM® Mounts Action Camera Universal Ball Adapter wordt direct op de onderzijde van de GoPro camerabehuizing gemonteerd waarbij de originele bevestigingsbeugel wordt vervangen.

 

Belangrijkste kenmerken van de RAM® Action Camera Universal Ball Adapter

  • Compatibel met alle GoPro action cams
  • Rubberen kogel dempt schokken en trillingen
  • B-formaat kogel
  • Modulair ontwerp, talloze combinaties
  • Compatibel met alle 5000 RAM Mounts armen en mounts
  • Indrukwekkende houdkracht
  • Levenslange garantie

Image Gallery

Media

RAM 1" Diameter Ball with Custom GoPro® Hero Adapter © RAM MountsGoPro Tips

Motor Mounts

De GoPro HERO9 Black in combinatie met de MAX Lens Mod is een mooi begin. Qua mounts zijn heel veel specifieke motor mounts beschikbaar van RAM Mounts, kijk welke voor jou het meeste nut hebben. Wil je niet in één keer een bak geld uitgeven, start dan met de RAM Mount Tough-Claw GoPro set. Deze kan je op veel plaasten tijdelijk vast klemmen en dan kijken voor een meer permanente oplossing zoals de RAM Mounts Torque™ stangbevestiging of RAM Mounts stuurstangmontage set.

Lees hier de volledige post.