Birdie: Laat je GoPro vliegen

Birdie: Laat je GoPro vliegen

Maak kennis met Birdie, een aerodynamisch gevormde behuizing voor je GoPro camera. Je stopt je camera er in en gooit Birdie in de lucht. Je camera maakt continue foto's tot de maximale hoogte, en weer terug naar beneden. Hij is speciaal ontworpen om je camera te beschermen tegen schade.

Foto's en video's zoals nooit eerder

Welkom in het nieuwe tijdperk van luchtfotografie

Verander je kijkhoek, heb plezier en wees creatief. Birdie is de perfecte compagnon voor een dag in het park met vrienden, je volgende vakantie, of je volgende extreme sport prestatie!

Simpel, betaalbaar en duurzaam.

Ben JIJ klaar om hem te laten vliegen?

Birdie: 1, 2, 3!

Belangrijkste kenmerken van Birdie

 • Portable
  Birdie is een geweldige partner voor je dagelijkse ritten en dagtochten. Het is licht en demontert, zodat het makkelijk mee te nemen is. Klaar om te gaan wanneer u dat bent: Geen accu's of opladen nodig.
 • Drijft
  Als je camera waterdicht is, dan kan je met Birdie in het zwembad of op het strand spelen.
 • Geeft je een nieuw perspectief
  Er zijn altijd verrassingen wanneer je foto's en video's uit de lucht neemt.
 • Sociaal
  Het is leuk om foto's te maken met vrienden, en ook met mensen om je heen die op hetzelfde beeld komen.
 • Aanpasbaar
  Je gooistijl heeft invloed op je beeld. Jij regelt de snelheid, gezichtspunt en de hoogte.

Meer informatie is te vinden op birdiepic.com.

Media

© BIRDIEPIC.COM


Image Gallery


GoPro Tips

De camera kan op plekken komen waar je zelf niet kan komen, dus wees creatief. Experimenteren zorgt voor het beste resultaat.

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.