GoPro The Jam (Adjustable Music Mount)

GoPro The Jam (Adjustable Music Mount)

Met de GoPro The Jam Adjustable Music Mount kunt u uw GoPro action cam, aan een enorme diversiteit aan oppervlaktes bevestigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hals van uw gitaar, op de rand van uw drumstel of aan de microfoonstandaard.

The Jam stelt u in staat om video-opnames te maken vanuit unieke hoeken. Dit hoefd niet alleen op een instrument te zijn bij een concert maar denk bijvoorbeeld ook aan een kinderwagen. Monteer de GoPro The Jam aan het frame van de kinderwagen bij de wielen voor een aparte hoek tijdens het lopen met de kleine. Maak van een stukje wandelen een leuke "actie" video door deze beelden met beelden van de kleine te combineren.

Belangrijkste kenmerken van de GoPro The Jam

  • Bevestig aan instrumenten, canvas doeken en een breed scala aan objecten om unieke perspectieven mogelijk te maken
  • Lichtgewicht, slank ontwerp
  • Variabele lengte en een breed scala aan instelbaarheid
  • De zachte gedempte verstelbare klem beschermt gevoelige oppervlakken

Meegeleverde accessoires

  • Extension Arm
  • Klem
  • Zwenkgewricht
  • Duimschroef

Media

GoPro: Introducing The Jam © GOPRO.COM


Image Gallery


Related items

GoPro Tips

In een omgeving met weinig licht is het verstandig om maximaal met 24 fps te filmen om een correcte belichting te krijgen. Vanaf de HERO5 Black kan je via Protune ook de sluitertijd vast zetten op bijv. 1/60 om ze de ISO laag te houden en ruis te verminderen.

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.