GoPro Fetch
© GOPRO Inc.

GoPro Fetch

Bevestig jouw GoPro aan een hond om de wereld vanuit zijn perspectief te zien. Dit harnas bevat twee bevestigingsposities voor een variëteit aan perspectieven. Bevestig de camera op de borst voor shots van het kauwen op botten, graven en het filmen van de voorpoten.

Voor shots van het hoofd tijdens het rennen, springen en apporteren bevestig je de GoPro aan de mount op de rug van de hond.

Eigenlijk is het zonde dat deze accessoire uit het assortiment is en nog maar zeer beperkt verkrijgbaar is. Deze accessoire komt met de HERO7 en HERO8 pas goed tot z'n recht door de beeldstabilisatie.

De Fetch is gemaakt van wasbaar, watervriendelijk materiaal zodat jouw hond zorgeloos kan zwemmen, spelen en vies kan worden. De zachte, comfortabele constructie is verstelbaar en is geschikt voor alle honden tussen de 7 en de 54 kilogram. De chest mount is demonteerbaar voor kleinere honden.

  • Leg de wereld vast vanuit het oogpunt van een hond
  • Twee bevestigingsposities (rug en borst) voor een variëteit van perspectieven
  • Volledig verstelbaar voor honden tussen de 7 en de 54 kilogram
  • De chest mount is demonteerbaar voor kleinere honden
  • Zachte, comfortabele constructie
  • Wasbaar, watervriendelijk materiaal voor zorgeloos gebruik tijdens het zwemmen, spetteren en het rennen door modder.
  • Quick release bases maken het bevestigen en verwijderen van de camera eenvoudig
  • Bevat een camerakoord voor extra beveiliging van je GoPro

Media

GoPro: Introducing Fetch (Dog Harness) YouTube / GoPro Tutorials


GoPro Tips

Slowmotion is natuurlijk een heel fraai effect maar, houd er rekening mee dat een hoge frame rate (fps) veel meer licht vereist dan op normale snelheid (24/25 fps) filmen.

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.

De camera kan op plekken komen waar je zelf niet kan komen, dus wees creatief. Experimenteren zorgt voor het beste resultaat.