GoPro Gooseneck
© GOPRO Inc.

GoPro Gooseneck

Gebruik de GoPro Gooseneck voor het filmen of fotograferen uit creatieve camerahoeken. Deze flexibele arm met een lengte van 20.3cm is te gebruiken met elke GoPro mount die is voorzien van een quick release basis.

Dit kan bijvoorbeeld zijn de Suction Cup, Jaws: Flex Clamp, Curved en Flat Adhesive mounts en meer. Of gebruik hem als handstatief.

De Goosneck is iets langer dan die bij de Jaws: Flex Clamp zit. Je kunt meerdere GoPro Goosenecks combineren voor meer lengte en flexibiliteit. Zo kan je de Gooseneck van de Jaws Flex Clamp dus samen met de Gooseneck gebruiken.

Heb je Jaws: Flex Clamp, dan heeft BCC hier ook een mooie aanbieding voor.

Kenmerken van de GoPro Gooseneck

  • Flexibele arm met een lengte van 20.3cm
  • Compatibel met standaard GoPro mounts
  • Ook te gebruiken als handstatief
  • Combineer meerdere Goosenecks voor extra lengte en flexibiliteit


GoPro Tips

Het is in het begin heel verleidelijk om allerlei accessoires te kopen die uiteindelijk niet gebruikt worden. Koop daarom als eerste een GoPro 3-Way, deze is heel divers inzetbaar en breid daarna uit met spullen die je echt mist.

Ben je niet tevreden met de standaard instel mogelijkheden, gebruik dan Protune om volledige controle over de instellingen te krijgen.

In een omgeving met weinig licht is het verstandig om maximaal met 24 fps te filmen om een correcte belichting te krijgen. Vanaf de HERO5 Black kan je via Protune ook de sluitertijd vast zetten op bijv. 1/60 om ze de ISO laag te houden en ruis te verminderen.