De ultieme GoPro beleving
© GOPRO, Inc.

De ultieme GoPro beleving

Welkom bij de GoPro-familie! Wij hier van GoPro Blog zijn er om ervoor te zorgen dat je alles uit je GoPro-uitrusting haalt en als je net je eerste GoPro hebt gekregen, is dit een geweldige plek om te beginnen.
Hier zijn zes stappen die je kunt nemen om ervoor te zorgen dat je eerste GoPro-ervaring rockt!

6 stappen om je eerste GoPro-ervaring tot een succes te maken

 

Download de handleiding

1. Download de handleiding

Volledige producthandleidingen en snelstartgidsen zijn beschikbaar voor veel GoPro producten, waaronder GoPro-camera's, de Karma-drone en de Karma Grip, en zelfs van veel GoPro bevestigingen en andere accessoires. Het is een goed idee om deze informatie bij de hand te hebben.

Als je op vakantie gaat is het zeker handig om de handleiding (digitaal) bij je te hebben, zeker als je niet altijd online kunt om wat op te zoeken. Zo kan je midden in een safari park toch even opzoeken hoe je je shutter in stelt.

Download handleidingen en snelstartgidsen


Installeer de gratis GoPro-apps

2. Installeer de gratis GoPro-apps

Met de gratis apps van GoPro kan je de camera op afstand bedienen, automatisch geweldige video's maken die je online kan delen en nog veel meer!

Als je meerdere camera's hebt dan kan je die allemaal in de GoPro App toevoegen. Zo kan je gemakkelijk al je media naar je telefoon laten kopieëren.
Staat de media op je telefoon dan kan je er met Quik gemakkelijk een geweldige video van maken.

Download GoPro Apps


Laat je GoPro opladen

3. Laat je GoPro opladen

Je GoPro zou al met wat stroom in de batterij moeten aankomen, maar het is een goed idee om deze eerst helemaal vol te laden, zodat je klaar bent voor alles wat komt.

Het is ook een aanrader om de GoPro Dual Charger + battery te kopen. Zo kan je 2 accu's tegelijk opladen, of 1 accu opladen terwijl de andere in de camera zit. Zonder de losse lader zul je de accu in de camera moeten opladen en dan kan je de camera niet gebruiken om te filmen.

Koop de GoPro Dual Charger + battery

 
Koop een microSD-kaart die het bij kan houden

4. Koop een microSD-kaart die het bij kan houden

GoPro-camera's kunnen je helpen bij het maken van enkele geweldige foto's, maar je hebt een microSD-kaart nodig die kan bijhouden wat uw camera kan. Als je een kaart gebruikt waarvan niet is geverifieerd dat deze met je camera werkt, kan de camera oververhit raken, vastlopen en stoppen met opnemen.

Welke micro SD kaart kopen?


Update je camera

5. Update je camera

GoPro is voortdurend bezig met het upgraden van hun producten - nieuwe functies toevoegen en je camera helpen optimale prestaties te behalen. Voordat je je nieuwe caemra gebruikt, moet je de camera bijwerken, zodat je zeker weet dat je de meest recente versie hebt. Je kunt je camera bijwerken met de GoPro Quik voor Desktop-app, de GoPro-app of door een handmatige update uit te voeren.

GoPro Updates


Update je camera

6. Doe mee aan het gesprek

Neem deel aan het gesprek met andere GoPro-gebruikers, zij zijn elke dag actief in de GoPro Gebruikers Nederland groep op Facebook. Dit is een geweldige plek om een ​​vraag te stellen, de vraag van iemand anders te beantwoorden of zelfs gewoon een coole video of foto te delen die je hebt gemaakt met je GoPro.

GoPro Gebruikers NederlandGoPro Tips

Geloof het of niet, sneeuw, je vingerafdruk of zelfs een waterdruppel kan een gouden moment verpesten. Als je in het water filmt, lik je de lens en wacht tot deze droog is en dompel hem dan in het water. Herhaal indien nodig. Deze simpele truc doet wonderen. Je kunt ook Rain-X® gebruiken als je het hebt. Dat werkt ook.